Bila extinctoare ElideFire

Bila extinctoare stinge focul cu ajutorul unei pulberi chimice antiincendiu. La contactul cu flacăra, în decurs de 3-5 secunde, siguranța de pe suprafața bilei se activează automat

Descriere

Bila extinctoare  ElideFire® prin Multilogic SRL acum si pe Extinctoare.ro  aviz IGSU, sunati sa discutam despre ele.

Bila extinctoare ElideFire este primul dispozitiv manevrabil cu activare automată disponibil pe piața din Europa. Datorită beneficiilor sale, bila extinctoare este o importantă inovație tehnologică, un  fel de stingator cu autodeclansare, care va deveni în scurt timp un produs de referință pe piața dispozitivelor de stingere a incendiilor.

bile extinctoare
bile extinctioare hote

Ea stinge focul cu ajutorul unei pulberi chimice antiincendiu. La contactul cu flacăra, în decurs de 3-5 secunde, siguranța de pe suprafața bilei se activează automat prin întrerupătorul din centrul bilei. Instantaneu, siguranța explodează și pudra chimică este împrăștiată, porvocând îndepărtarea oxigenului din zona incendiului, iar pudra va stinge focul.

Daca ti s-a parut interesant articolul te invitam sa ne vizitezi pe pagina de Facebook🙂  si sa ne lasi un like, te asteptam!

SUNATI la MULTILOGIC SRL Tel: 0723337363  PRETURI CORECTE

Extinctoare.ro  este un magazin de stingatoare apartinand MultiLogic SRL si poate livra o gama larga de accesorii PSI incepand cu furtunuri, cutii de hidranti, racorduri si reductii, dar si o gama larga de instalatii de stingere si stingatoare: stingator p1, stingator p2 ieftin, stingator p3 ieftin, stingator p4, stingator p6 ieftin, stingator p50 ieftin, stingator p100, stingator  sm3, stingator  sm6, stingator sm9 ieftin, stingator SM 50 super pret, stingator sm 100,  stingator G2 ieftin, Stingator g5 ieftin, stingator G10, stingator G20, stingator G30  si altele, atat direct cat si printr-o retea mare de parteneri si colaboratori. Livrarea in general are transport gratuit in Bucuresti si in tara. Sunati pentru cele mai recente preturi la orice produs.

LIVRABILE IN TOATA ROMANIA, RAPID! Trimitem orice produs  in toata tara ( bile, pichete, stingatoare,  hidranti,  furtunuri, accesorii, etc ) cu TRANSPORT  ZERO cu flota dedicata.* pe rutele deservite de noi si partenerii nostri, la: Brasov, Cluj, Bistrita, Timisoara, Oradea etc sunati pentru detalii despre orasul sau localitatea dvs. Tel: 0723337363 Tel: 0772275868

 

Dispozitivul emite un sunet de avertizare de sub 140 dB în momentul activării. Ea nu se activează niciodată în absența focului, așa încât nu pot apărea alarme false.

Dacă bila este plasată preventiv în zonele cu risc de incendiu, aceasta se va activa automat în cazul unui foc. Există și opțiunea de a o depozita într-un loc accesibil, iar în momentul izbucnirii unui incendiu, ea poate fi pur și simplu aruncată în foc. Aceasta va cădea la baza. Pentru siguranta si o interventie maniala ar fi bine dotati spatiul si cu cateva  extinctoare.

 

Stingatoare de incendiu
Stingatoare de incendiu
Domenii de protectie PSI pe Extinctoare.ro

Informații suplimentare

TRANSPORT GRATUIT ROMANIA

Produsele sunt livrate de catre noi sau partenerii noștri din Bucuresti și din țară. Taxa de transport cu masinile noastre sau ale partenerilor poate fi zero chiar si in orase indepartate din provincie. Stingatoarele NU se trimit in niciun caz prin curier. Pichetele si lazile PSI si cutiile de hidrant se trimit numai prin flota proprie sau prin parteneri colaboratiri ca sa stim sigur ca ajung neindoite. Numai produsele care se trimit prin curier au costuri dar noi nu prea trimitem produse mari prin curier fiindca s-a intamplat sa ni le indoaie si costa in plus. Prin curier trimitem decat cand sunt urgente si in general piese mici.

TRANSPORT GRATUIT IN TOATA ROMANIA cu conditia ca localitatea dvs sa fie pe traseele deservite de noi sau de partenerii nostri de transport. In general deservim cam toate orasele mari: BRASOV, CONSTANTA, TIMISOARA, BISTRITA etc Sunati ca sa va interesati pt orasul sau localitatea dvs. Tel: 0723337363 sau Tel: 0772275868

MOD de AMBALARE

Ambalate in cutii din carton si continu suportul pentru montat pe perete

REDUCERI

Oferim reduceri la cantitati mari , de la 12 buc in sus. Sunati la tel 0723337363 ing Dragos Grijincu pentru o oferta personalizata, sau trimiteti un email.