Extinctor SM100 GEFIL avizat IGSU

2.600,00 lei

Extinctor SM100 avizat IGSU se utilizeaza la stingerea inceputurilor de incendii din clasele A si B în spatii inchise sau deschise (statii PECO, magazine, depozite, magazii, centrale termice, nave etc.).

Descriere

Extinctor SM100 avizat IGSU

Extinctor SM100 avizat IGSU. RECIPIENTUL acestui stingator  este executat din tabla de otel prin procedee de sudura omologate, pe masini automate de sudat sau din aliaj de aluminiu. ROBINETUL este executat din alama, fiind prevazut cu maner de sustinere, brat declansator si manometru indicator de presiune.

Agentul de stingere

Agentul de stingere al acestui tip de extinctor este o solutie spumanta fluoroproteinica Aceasta solitie spumanta asigura stingerea cu eficienta maxima pentru focarele de tip A si B.

stingator cu spuma sm100
stingator cu spuma sm100

Spumantul nu contine substante periculoase pentru sanatatea oamenilor si a mediului inconjurator. GAZUL PROPULSOR – azotul (N2). Gaz ecologic fara variatii de presiune la variatiile de temperatura.
Presiune de lucru: 14 bar
Presiune de proba: 25 bar
Control presiune: vizual pe manometru
Temperatura admisa: 0°C … + 55°C
Verificarea stingatorului se face cel putin o data la 30 de zile, prezenta acului indicator al manometrului in zona verde confirmand functionalitatea stingatorului.
Verificarea obligatorie a stingatoarelor de catre firma autorizata se face la 1 AN.
PRECIZARI: Toate stingatoarele sunt prevazute cu furtun de evacuare si generator de spuma.
Sunati pentru mai multe informatii, tel: 0723337363, se pot livra gratuit in tara (* gratuit in anumite conditii ) in functie de localitate, cantitate, etc

Verificarea extinctoarelor SM 100

Pentru a solicita o oferta de verificare a stingatoarelor pe care le detineti va rugam sa trimiteti un e-mail cu numarul de stingatoare pe care il aveti de verificat si tipul acestora la adresa de e-mail contact(at)extinctoare.ro Va vom raspunde in cel mai scurt timp. Nu uitati sa lasati si un numar de telefon de contact.

mare telefonica ulterioara si a stabili toate detaliile.

Extinctor SM100 avizat IGSU

SM100-E-0 ( extinctor transportabil cu spuma aeromecanica SM100 ), avizat IGSU.  Acest stingator se utilizeaza la stingerea inceputurilor de incendii din clasele A si B în spatii inchise sau deschise. Exemple de utilizari:  statii PECO, magazine, depozite, magazii, centrale termice, nave etc.
Datorita prezentei apei in compozitia spumei mecanice, aceste extinctoare nu se pot utiliza la incendiile care implica prezenta curentului electric.
Stingatoarele cu spuma mecanica pot fi umplute cu solutie spumanta care rezista la inghet pana la temperaturi de -30C.
Extinctoarele de incendiu se introduc pe piata conform prevederilor Metodologiei de certificare a conformitatii in vederea introducerii pe piata a mijloacelor tehnice pentru apararea impotriva incendiilor aprobata cu OMAI 88/2012. Tipurile de extinctoare de incendiu comercializate si utilizate legal in Romania se regasesc in Registrul Produselor Certificate afisate pe site-ul www.igsu.ro.
OMAI 88/2012 abroga OMAI 607/2005.

Utilizarea si comercializarea de mijloace tehnice de aparare impotriva incendiilor

necertificate se sanctioneaza conform legii 307/2006, iar rapsunderea apartine
tuturor partilor implicate (producator – distribuitor – client final).
Conform OMAI 138/2015, stingatoarele necertificate nu pot fi servisate la
termen, ele trebuind sa fie casate si inlocuite cu unele conforme.
Orice extinctor care nu apare in Registrul Mijloacelor Certificate nu are in spate
avizare PED (Modul B+D) si nici EN 3-7 + EN 3-10.
Firmele distribuitoare si clientii finali trebuie sa se asigure ca producatorii detin introducerea pe piata conform OMAI 88/2012 In plus sunt necesare si certificarile tip PED, EN 3-7 si EN 3-10, fara de care, introducerea pe piata nu poate fi facuta.

stingatoare-cu-spuma-avizate-isu

Acesta este cel mai mare extinctor din familia extinctoarelor cu spuma pe care le comercializam momentan.
Daca doriti un extinctor mai mic din aceeasi familie va recomandam un extinctor SM50

Domenii de protectie PSI pe Extinctoare.ro

Informații suplimentare

TRANSPORT GRATUIT IN ROMANIA

Produsele sunt livrate de catre noi sau partenerii noștri din Bucuresti și din țară. Taxa de transport cu masinile noastre sau ale partenerilor poate fi zero chiar si in orase indepartate din provincie. Numai produsele care se trimit prin curier au costuri dar noi nu prea trimitem produse mari prin curier fiindca s-a intamplat sa ni le indoaie si costa in plus. Prin curier trimitem decat cand sunt urgente si in general piese mici.

TRANSPORT GRATUIT IN TOATA ROMANIA cu conditia ca localitatea dvs sa fie pe traseele deservite de noi sau de partenerii nostri de transport. In general deservim cam toate orasele mari: BRASOV, CONSTANTA, TIMISOARA, BISTRITA etc Sunati ca sa va interesati pt orasul sau localitatea dvs. Tel: 0723337363 sau Tel: 0772275868