Hidranti avizati IGSU

Comercializam hidranti subterani si de suprafata de calitate foarte buna, la standarde europene pentru stingerea incendiilor.

Hidrantii de suprafata avizati IGSU

hidrant portativ 1B tip DN80
hidrant portativ 1B tip DN80 Extinctoare.ro

Hidrantii, pe langa stingator sunt utilizati ca echipamente de stingere a incendiilor, si sunt racordati la retelele de alimentare cu apa potabila cu ajutorul flanselor de legatura conform standardelor in vigoare.
Va oferim hidranti supraterani DN 80 si DN 100 echipati cu cot si picior. Toate suprafetele care intra in contact cu apa potabila sunt protejate cu vopsea epoxidica.
Protectia la inghet este necesara si obligatorie pentru orice hidrant si se realizeaza automat, imediat ce s-a inchis vetilul.
Hidrantii subterani permit racordarea unui hidrant portativ in cazul interventiilor pentru stins incendii.
Extinctoare.ro  este un magazin de stingatoare  si poate livra o gama larga de accesorii PSI incepand cu furtunuri, cutii de hidranti, racorduri si reductii, dar si o gama larga de instalatii de stingere si stingatoare: stingator p1, stingator p2 ieftin, stingator p3 ieftin, stingator p4, stingator p6 ieftin, stingator p50 ieftin, stingator p100, stingator  sm3, stingator  sm6, stingator sm9 ieftin, stingator SM 50 super pret, stingator sm 100,  stingator G2 ieftin, Stingator g5 ieftin, stingator G10, stingator G20, stingator G30  si altele, atat direct cat si printr-o retea mare de parteneri si colaboratori.livrarea in general are transport gratuit in Bucuresti si in tara. Sunati pentru cele mai recente preturi la orice produs.

hidrant suprateran
Hidrantul este un dispozitiv fix prevazut cu robinet, racordat la conductele de distributie a apei sub presiune, care permite alimentarea furtunurilor pentru stins incendii.

Comercializam hidranti subterani la standarde europene in materie de echipamente pentru stingerea incendiilor.

Hidrantii pentru dvs. nu vor ajunge zgariati sau indoiti la dvs.  fiidca ii trimitem cu flota dedicata, nu prin curier. Transport GRATIS! 

FABRICATI IN ROMANIA. Trimitem orice produs de pe site  in toata tara ( pichete, stingatoare, cutii,  hidranti,  furtunuri, accesorii, etc ) cu TRANSPORT  ZERO si cu flota dedicata.* pe rutele deservite de noi si partenerii nostri, la: Brasov, Cluj, Bistrita, Timisoara, Oradea etc sunati pentru detalii despre orasul sau localitatea dvs. Tel: 0723 337 363

Extinctoare.ro – Magazin de stingatoare si accesorii PSI

Afișez toate cele 5 rezultate