Despre Extinctoare.ro

EXTINCTOARE  Stingatoare aviz IGSU Tel: 0723 33 73 63.  Verificari de stingatoare.

EXTINCTOARE GEFIL FABRICATE IN ROMANIA. Extinctoare.ro  prin Hey Travel si partenerii sai va poate trimite orice produs comandat: pichete, stingatoare hidranti,  etc in Bucuresti cu COST de TRANSPORT  ZERO * sunati pentru  detalii.

Produsele de pe Extinctoare.ro sunt livrate de catre noi sau partenerii noștri din Bucuresti și din toata tara.

extinctor cu pulbere p6
Extinctor cu pulbere p6 si azot ca gaz propulsor. P6 Este cel mai achizitionat stingator si se foloseste in zone in care exista risc de incendiu cu focar de tip A, B, C. Se mai foloseste si exprimarea improprie  „stingator p6* sau „instictor” 🙂 total eronata.  Extinctoare.ro .

Taxa de transport  se achita doar in cazul produselor comandate in tara. Numai produsele care se trimit prin curier au costuri dar noi nu prea trimitem produse mari prin curier fiindca s-a intamplat sa ni le indoaie si costa in plus. Prin curier trimitem decat cand sunt urgente si in general piese mici.

SUNATI la Tel: 0723. 337 363   PRETURI CORECTE

EXTINCTOARE aviz IGSU Tel 0723337363
EXTINCTOARE aviz IGSU Transport GRATIS in Bucuresti* pentru cantitati si in anumite orase.  sunati la tel 0723 337 363  sa discutam despre solicitarile dvs. de stingatoare si accesorii PSI.

Extinctoare.ro  este un magazin de stingatoare si totodata o vitrina de prezentare  pentru produse si sevicii din domenii legate de stingerea incendiilor.  Platforma online  poate livra o gama larga de accesorii PSI incepand cu furtunuri, cutii de hidranti, racorduri si reductii, dar si o gama larga de instalatii de stingere, sisteme de stingere automate si stingatoare sau mai corect spus extinctoare dintre care putem enumera o mica parte in paragraful urmator astfel: In functie de marimea lor extinctoarele incep de la o incarcatura de pulbere de 1 kg, Cele de 1 kg sunt in general folosite pentru domeniul auto. de exemplu cel mai mic stingator este stingatorul de 1 kg: stingator p1,   Apoi familia de stingatoare cu pulbere incepe sa creasca atat ca si incarcatura cu pulbere dar si ca greutate. cu cat stingatorul este mai greu cu atat este mai greu de manipulat de catre anumite persoane precum femei si adolescenti. De exemplu stingatorul P9 are 9 kg de pulbere dar mai adaugam si greutatea lui ca si dispozitiv de stingere si asa ajungem pe la o greutate toala de vreo 12-13 kg.

Urmatoarele stingatoare din familia de stingatoare cu pulbere sunt stingatoare mici. Stingatorul p2 este asemanator cu p1 dar are o incarcatura dubla. El iti asigura o putere de stingere dubla fata de primul care este un minim necesar in portbagajul unui autoturism pe langa vestita trusa sanitara sau trusa de prim ajutor  pe care o puteti vedea in sectiunile din site., atat ca aspect ct si ca materiale componente.  Stingatorul P3 este in general folosit pentru camioane.

EXTINCTOARE Stingătoare avizate IGSU tel: 0723337363
Extinctorul carosabil cu pulbere P100 de 100 kg este cel mai mare din seria stingatoarelor cu pulbere ABC. Este prevazut cu roti si un maner metalic de carucior de tip lisa, dedicat pentru a putea fi trasportat cu usurinta dintr-un loc in altul in fabrica sau depozit la locul unde se executa interventia de stingere. Extinctoare.ro

In aceasta perioada datorita razboiului din Ucraina si a scumpirii costurilor de transport maritim preturile variaza atat de mult de la o saptamana la alta incat pentru o informare corecta am preferat sa lasam produsele fara preturi afisate si de aceea va incurajam sa ne sunati pentru a va oferi preturile ce le mai bune din acel moment.

stingator p2 ieftin, stingator p3 ieftin, stingator p4, stingator p6 ieftin, stingator p50 ieftin, stingator p100, stingator  sm3, stingator  sm6, stingator sm9 ieftin, stingator SM 50 super pret, stingator sm 100, stingator g2, stingator g2 ieftin, Stingator g5 ieftin, stingator G10, stingator G20, stingator G30  si altele, atat direct cat si printr-o retea mare de parteneri si colaboratori.livrarea in general are transport gratuit in Bucuresti si in tara. Sunati pentru cele mai recente preturi la orice produs.

Pentru o oferta personalizata de loturi de stingatoare ( extinctoare ) nu ezitati sa ne contactati prin email.  Astfel puteti sa trimiteti concret o cerere de oferta pentru fiecare tip de stingator si sa primiti cele mai bune preturi. 

Introducere pe piata: Extinctoarele de incendiu se introduc pe piata conform prevederilor Metodologiei de certificare a conformitatii in vederea introducerii pe piata a mijloacelor tehnice pentru apararea impotriva incendiilor aprobata cu OMAI 88/2012. Tipurile de extinctoare de incendiu comercializate si utilizate legal in Romania se regasesc in Registrul Produselor Certificate afisate pe site-ul www.igsu.ro.
OMAI 88/2012 abroga OMAI 607/2005.

Nota ( DEX ): Exprimarile: estintor, estintoare, instinctor, instintor, instintoare si instinctoare sunt gresite. Exprimarea corecta: este extinctor sau extinctoare ( si vine de la cuvantul extinctie ) adica extinderea rapida a unui gaz in afara buteliei. cuvantul „stingator” nu este gresit gramatical dar nu se utilizeaza corect intrucat nu intotdeauna si stinge inceputul de incendiu, acest dispozitiv de stingere. Totusi multa lume  spune stingator ( partial impropriu ) in loc de extinctor

Pichet PSI complet echipat
Pichet PSI complet echipat

Extinctoare cu pulbere

Extinctoare cu spuma

Extinctoare cu CO2

Alegerea corecta a extinctoarelor

Utilizarea si comercializarea de mijloace tehnice de aparare impotriva incendiilor  necertificate se sanctioneaza conform legii 307/2006, iar rapsunderea apartine   tuturor partilor implicate ( producator – distribuitor – client final ).
Conform OMAI 138/2015, stingatoarele necertificate nu pot fi servisate la  termen, ele trebuind sa fie casate si inlocuite cu unele conforme. 

Atentie: Orice stingator care NU apare in Registrul Mijloacelor Certificate nu are in spate  avizare PED (Modul B+D) si nici EN 3-7 + EN 3-10.  Firmele distribuitoare si clientii finali trebuie sa se asigure ca producatorii detin   atat introducerea pe piata conform OMAI 88/2012 cat si certificarile tip PED, EN 3-7 si EN 3-10, fara de care, introducerea pe piata nu poate fi facuta.