Verificari de extinctoare

Verificarea, repararea si reincarcarea stingatoarelor de incendiu. Aceasta verificare este obligatorie si se face la fiecare an daca nu exista dispozitii specifice.

Putem face lucrari de verificare, reincarcare si reparare a stingatoarelor de incendiu. Lucrarile sunt efectuate numai de catre personal specializat si certificat. Personalul companiilor care efectueaza lucrari trebuie sa detina certificat de competenta profesionala.

Verificare stingatoare Verificari extinctoare.  Tipurile de stingatoare pentru care se executa verificarea sunt: stingatoare incendiu cu pulbere – tip P, stingatoarele cu spuma mecanica – tip SM, si stingatoarele cu CO2 – tip G.

Solicitati o oferta de verificare stingatoare, astfel:

Trimiteti numarul de stingatoare de verificat si tipul lor, precum si starea in care se afla folosind formularele de pe site sau puteti sa solicitati oferta pe e-mail  si apoi  va contactam pentru alte detalii.

Observatii: Multe stingatoare existente pe piata nu se mai pot verifica si reincarca conform noilor normative. In ele este specificat faptul ca de exemplu daca producatorul nu mai exista acele stingatoare nu  vor mai fi acceptate la verificat si se vor scoate din uz, agentul de stingere nu mai exista pe piata etc. Ele trebuie incarcate cu exact acelasi tip de agent de stingere cu care au fost omologate. si mai sunt si alte reguli descrise in normativ.

De asemeni la stingatoarele al carui agent de stingere nu mai exista pe piata ele vor fi scoase din uz in mod indirect pentru ca nu se accepta o reincarcare cu alt afent diferit fata de cel cu care acel stingator a fost avizat si omologat.

toate aceste restrictii sunt menite sa mareasca siguranta in exploatare si eficienta extinctoarelor atunci cand ele sunt folosite in cazul inceputurilor de incendii. Ele fac ca probabilitatatea ca stingatorul sa nu declanseze sa fie minima.

Extinctoare.ro  este un magazin de stingătoare aparținând Hey Travel Srl si poate livra o gama larga de accesorii PSI incepand cu furtunuri, cutii de hidranti, racorduri si reductii, dar si o gama larga de instalatii de stingere si stingatoare: stingător p1, stingător p2 ieftin, stingător p3 ieftin, stingător p4, stingător p6 ieftin, stingător p50 ieftin, stingător p100, stingător  sm3, stingător  sm6, stingător sm9 ieftin, stingător SM 50 super pret, stingător sm 100,  stingător G2 ieftin, Stingător g5 ieftin, stingător G10, stingător G20, stingător G30  si altele, atat direct cat si printr-o retea mare de parteneri si colaboratori.

Livrarea in general are transport gratuit in București si in tara.

Sunați pentru cele mai recente preturi la orice produs.

Extinctoare.ro – Magazin de stingatoare si accesorii PSI

Afișez toate cele 3 rezultate