Verificari de extinctoare

Verificarea, repararea si reincarcarea stingatoarelor de incendiu. Aceasta verificare este obligatorie si se face la fiecare an daca nu exista dispozitii specifice.

Putem face lucrari de verificare, reincarcare si reparare a stingatoarelor de incendiu. Lucrarile sunt efectuate numai de catre personal specializat si certificat. Personalul companiilor care efectueaza lucrari trebuie sa detina certificat de competenta profesionala.

Verificare stingatoare Verificari extinctoare.  Tipurile de stingatoare pentru care se executa verificarea sunt: stingatoare incendiu cu pulbere – tip P, stingatoarele cu spuma mecanica – tip SM, si stingatoarele cu CO2 – tip G.

Solicitati o oferta de verificare stingatoare, astfel:

Trimiteti numarul de stingatoare de verificat si tipul lor, precum si starea in care se afla folosind formularele de pe site sau puteti sa solicitati oferta pe e-mail  si apoi  va contactam pentru alte detalii.

Observatii: Multe stingatoare existente pe piata nu se mai pot verifica si reincarca conform noilor normative. In ele este specificat faptul ca de exemplu daca producatorul nu mai exista acele stingatoare nu  vor mai fi acceptate la verificat si se vor scoate din uz, agentul de stingere nu mai exista pe piata etc. Ele trebuie incarcate cu exact acelasi tip de agent de stingere cu care au fost omologate. si mai sunt si alte reguli descrise in normativ.

 

De asemeni la stingatoarele al carui agent de stingere nu mai exista pe piata ele vor fi scoase din uz in mod indirect pentru ca nu se accepta o reincarcare cu alt afent diferit fata de cel cu care acel stingator a fost avizat si omologat.

toate aceste restrictii sunt menite sa mareasca siguranta in exploatare si eficienta extinctoarelor atunci cand ele sunt folosite in cazul inceputurilor de incendii. Ele fac ca probabilitatatea ca stingatorul sa nu declanseze sa fie minima.

Extinctoare.ro  este un magazin de stingatoare  si poate livra o gama larga de accesorii PSI incepand cu furtunuri, cutii de hidranti, racorduri si reductii, dar si o gama larga de instalatii de stingere si stingatoare: stingator p1, stingator p2 ieftin, stingator p3 ieftin, stingator p4, stingator p6 ieftin, stingator p50 ieftin, stingator p100, stingator  sm3, stingator  sm6, stingator sm9 ieftin, stingator SM 50 super pret, stingator sm 100,  stingator G2 ieftin, Stingator g5 ieftin, stingator G10, stingator G20, stingator G30  si altele, atat direct cat si printr-o retea mare de parteneri si colaboratori.livrarea in general are transport gratuit in Bucuresti si in tara. Sunati pentru cele mai recente preturi la orice produs.
Nota ( DEX ): Exprimarile: estintor, estintoare, instinctor, instintor, instintoare si instinctoare sunt gresite. Exprimarea corecta: este extinctor sau extinctoare ( si vine de la cuvantul extinctie ) adica extinderea rapida a unui gaz in afara buteliei. Cuvantul „stingator” nu este gresit gramatical dar nu se utilizeaza corect intrucat nu intotdeauna si stinge inceputul de incendiu, acest dispozitiv de stingere. Totusi multa lume  spune stingator ( partial gresit ) in loc de extinctor

Extinctoare.ro – Magazin de stingatoare si accesorii PSI

Afișez toate cele 3 rezultate