Verificari extinctoare cu CO2

Verificarea, reparararea si reincarcarea stingatoarelor cu CO2 poate incepe de la 30 lei pentru un singur extinctor G2 si scade in functie de cantitatea de extinctoare care este de verificat si in functie de distanta fata de locul de ridicare al extinctoarelor. Stingatoarele cu CO2 se ridica si se duc la atelierul de verificat iar apoi se aduc inapoi verificate insotite de factura de servicii, proces verbal de predare-primire si alte documente legate de certificari etc

Descriere

Verificari extinctoare cu CO2 in Bucuresti.

Verificarea, reparararea si reincarcarea extinctoarelor cu CO2 poate incepe de la 30 lei pentru un singur extinctor G2 si scade in functie de cantitatea de extinctoare care este de verificat si in functie de distanta fata de locul de ridicare al extinctoarelor. Extinctoarele cu CO2 se ridica pe baza de proces verbal de predare-primire si se duc la atelierul de verificat iar apoi se aduc inapoi verificate insotite de factura de servicii, proces verbal de predare-primire si alte documente legate de certificari etc

Pentru cantitati si o gama variata de extinctoare nu ezitati sa ne contactati intrucat preturile sunt diferite de la o cantitate la alta si de la o situatie la alta. Pentru cantitati mari pretul poate scadea mult.

Pentru verificari de extinctoare din alte orase sau localitati va sfatuim sa cautati companii autorizate din orasul sau de pe raza judetului in care va aflati.

Extinctoare.ro  este un magazin de stingatoare apartinand MultiLogic SRL si poate livra o gama larga de accesorii PSI incepand cu furtunuri, cutii de hidranti, racorduri si reductii, dar si o gama larga de instalatii de stingere si stingatoare: stingator p1, stingator p2 ieftin, stingator p3 ieftin, stingator p4, stingator p6 ieftin, stingator p50 ieftin, stingator p100, stingator  sm3, stingator  sm6, stingator sm9 ieftin, stingator SM 50 super pret, stingator sm 100,  stingator G2 ieftin, Stingator g5 ieftin, stingator G10, stingator G20, stingator G30  si altele, atat direct cat si printr-o retea mare de parteneri si colaboratori.livrarea in general are transport gratuit in Bucuresti.  Sunati pentru cele mai recente preturi la orice produs.

Daca mai doriti si alte extinctoare cu CO2 noi, rincarcabile 5 ani,  va sfatuim sa accesati sectiune de stingatoare cu CO2, aici, sau sa ne sunati.

stingatoare cu co2
stingatoare cu co2