Pichete PSI avizate IGSU

Pichetul dvs. sigur nu va ajunge indoit la destinatoe.  De ce? Fiidca il trimitem cu flota dedicata si nu prin curier. Transport GRATIS! 

FABRICAT IN ROMANIA. Extinctoare.ro va poate trimite orice pichet echipat  in toata tara ( pichete, stingatoare,  hidranti,  furtunuri, accesorii, etc ) cu TRANSPORT  ZERO cu flota dedicata.* pe rutele deservite de noi si partenerii nostri, la: Brasov, Cluj, Bistrita, Timisoara, Oradea etc sunati pentru detalii despre orasul sau localitatea dvs. Tel: 0723337363

Comercializam toata gama de pichete PSI echipate sau neechipate precum si cu echipare in functie de necesitatile clientilor.

Pichet incendiu PSI complet echipat, se poate trimite cu masini dedicate ( nu prin curier ca poate ajunge indoit ) 

pichet psi neechipat
pichet psi neechipat

Pichet incendiu PSI, avizat IGSU, echipat complet dupa cum urmeaza, cu:
1 buc cange,
1 buc ranga,
1 buc lopata,
1 buc topor-tarnacop,
1 buc galeata PSI,
1 buc furtun PSI 20 m, echipat cu racorduri, tip C
1 buc teava de refulare cu robinet
1 buc stingator de incendiu cu pulbere P6 ( sau cu spuma SM6 ), la alegere
1 buc cheie ABC,
1 buc cheie de hidrant,
Obs: Contine locas lin care se poate pune nisip, din constructie.
Atentie: Pichetul de incendiu PSI poate fi echipat la cerere si cu mai multe unelte in functie de necesitate. Aceasta este doar o echipare standard, minimala. Unii furnizori nu va ofera robinet si teava de refulare cu robinet, astfel pot fi diferente de pret considerabile.
Nota ( DEX ): Exprimarile: estintor, estintoare, instinctor, instintor, instintoare si instinctoare sunt gresite. Exprimarea corecta: este extinctor sau extinctoare ( si vine de la cuvantul extinctie ) adica extinderea rapida a unui gaz in afara buteliei. Cuvantul „stingator” nu este gresit gramatical dar nu se utilizeaza corect intrucat nu intotdeauna si stinge inceputul de incendiu, acest dispozitiv de stingere. Totusi multa lume  spune stingator ( partial gresit ) in loc de extinctor

Extinctoare.ro – Magazin online de stingatoare si accesorii PSI

Afișez toate cele 2 rezultate