Extinctor P6 GEFIL avizat IGSU

153,00 lei

Stingatorul cu pulbere presurizat P6 ( stingator P6 ) este cel mai cumparat stingator de marime medie. Stingatorul P6 se intalneste in dotarea magazinelor si birourilor de orice fel pentru ca el dupa cum precizeaza si eticheta se utilizeaza la stingerea inceputurilor de incendii din clasele A,B,C, in spatii inchise sau deschise (mijloace de transport auto, statii PECO, magazine, depozite, magazii, centrale termice, nave, vagoane CFR etc.), precum si asupra echipamentelor electrice cu tensiuni pana la 1000 V.

Reincărcabil 5 ani!

Oferim discount în functie de cantitate. Trimiteti solicitarea prin email cu cantitatea dorita.Ttransportul este GRATUIT in toata tara.* pe traseele deservite de noi si partenerii de transport. 

Sunati pentru cel mai bun pret la stingatoarele romanesti GEFIL! de 20 de ani pe piata! 

Descriere

Extinctor P6 avizat IGSU, reincarcabil 5 Ani! 

Extinctor P6 avizat IGSU.  Extinctorul cu pulbere presurizat P6 -E | P6-20, focar 27A 144 B ( stingator P6 ) se utilizeaza la stingerea inceputurilor de incendii din clasele A,B,C, in spatii inchise sau deschise (mijloace de transport auto, statii PECO, magazine, depozite, magazii, centrale termice, nave, vagoane CFR etc.), precum si asupra echipamentelor electrice cu tensiuni pana la 1000 V.

Transport GRATUIT in BUCURESTI pe rutele deservite cu masini proprii
RECIPIENTUL acestui stingator  este executat din tabla de otel prin procedee de sudura omologate, pe masini automate de sudat sau din aliaj de aluminiu.

Extinctor P6 avizat IGSU
Extinctor P6 avizat IGSU ( stingator P6 ) se utilizeaza la stingerea inceputurilor de incendii din clasele A,B,C, in spatii inchise sau deschise (mijloace de transport auto, statii PECO, magazine, depozite, magazii, centrale termice, nave, vagoane CFR etc.), precum si asupra echipamentelor electrice cu tensiuni pana la 1000 V. Extinctoare.ro

ROBINETUL este executat din alama, fiind prevazut cu maner de sustinere, brat declansator si manometru indicator de presiune.
AGENTUL DE STINGERE – pulbere ecologica uscata universala ABC-E 40% care asigura stingerea cu eficienta maxima pentru toate tipurile de focare. Pulberea nu contine substante periculoase pentru sanatatea oamenilor si a mediului inconjurator.
GAZUL PROPULSOR – azotul (N2), gaz ecologic fara variatii de presiune la variatiile de temperatura.

Presiune de lucru : 14 bar
Presiune de proba : 25 bar
Control presiune : vizual pe manometru
Temperatura admisa : -20°C … + 60°C
Focar tip: 5A 21BC
Dimensiuni (ØxH): 80×325
Greutate stingator (kg): 1,9 kg
Cantitate pulbere(kg): 1 kg
Timp de descarcare: 6 sec
L. min. jet(m): 3 metri
Verificare extinctoare. Verificarea, repararea si reincarcarea acestui extinctor se face anual.

Stingatoare de incendiu
Stingatoare de incendiu

Daca doriti un stingator mai mare, fabrica de stingatoare produce o intreaga familie, va recomandam un extinctor P9

In cazul in care este nevoie si de o cutie de stingator pentru protectia si protejarea stingatorului va rugam sa ne contactati. Exista o oarecare varietate de cutii de stingatoare.  De multe ori aceste cutii de extinctoare se folosesc la camioane pentru a pastra un stingator camion sau un stingator auto.

Extinctoarele de incendiu se introduc pe piata conform prevederilor Metodologiei de certificare a conformitatii in vederea introducerii pe piata a mijloacelor tehnice pentru apararea impotriva incendiilor aprobata cu OMAI 88/2012. Tipurile de extinctoare de incendiu comercializate si utilizate legal in Romania se regasesc in Registrul Produselor Certificate afisate pe site-ul www.igsu.ro.
OMAI 88/2012 abroga OMAI 607/2005.

Utilizarea si comercializarea de mijloace tehnice de aparare impotriva incendiilor
necertificate se sanctioneaza conform legii 307/2006, iar rapsunderea apartine
tuturor partilor implicate (producator – distribuitor – client final).
Conform OMAI 138/2015, stingatoarele necertificate nu pot fi servisate la
termen, ele trebuind sa fie casate si inlocuite cu unele conforme.

Orice stingator care nu apare in Registrul Mijloacelor Certificate nu are in spate
avizare PED (Modul B+D) si nici EN 3-7 + EN 3-10.
Firmele distribuitoare si clientii finali trebuie sa se asigure ca producatorii detin
atat introducerea pe piata conform OMAI 88/2012 cat si certificarile tip PED, EN 3-7 si EN 3-10, fara de care, introducerea pe piata nu poate fi facuta.

Ca si utilizare se folosesc in magazine, birouri diversificate precum:  agenție de turism scoala, gradinita, birou de vanzari, atelier de pictura etc si in general oriunde de doreste a fi protejata o zona cu focar din clasele A, B si C

Daca doriti un stingator mai mic, din aceeasi familie, va recomandam un extinctor P4

Domenii de protectie PSI pe Extinctoare.ro

Nota ( DEX ): Exprimarile: estintor, estintoare, instinctor, instintor, instintoare si instinctoare sunt gresite. Exprimarea corecta: este extinctor sau extinctoare ( si vine de la cuvantul extinctie ) adica extinderea rapida a unui gaz in afara buteliei. Cuvantul „stingator” nu este gresit gramatical dar nu se utilizeaza corect intrucat nu intotdeauna si stinge inceputul de incendiu, acest dispozitiv de stingere. Totusi multa lume  spune stingator ( partial gresit ) in loc de extinctor

Informații suplimentare

TRANSPORT GRATUIT IN TARA

Produsele sunt livrate de catre noi sau partenerii noștri colaboratori din Bucuresti și din țară. Taxa de transport cu masinile noastre sau ale partenerilor este in general zero chiar si in orase indepartate din provincie. Stingatoarele NU se trimit in niciun caz prin curier. Pichetele si lazile PSI si cutiile de hidrant se trimit numai prin flota proprie sau prin parteneri colaboratiri ca sa stim sigur ca ajung neindoite. Numai produsele care se trimit prin curier au costuri dar noi nu prea trimitem produse mari prin curier fiindca s-a intamplat sa ni le indoaie si costa in plus. Prin curier trimitem decat cand sunt urgente si in general piese mici.

TRANSPORT GRATUIT IN TOATA ROMANIA cu conditia ca localitatea dvs sa fie pe traseele deservite de noi sau de partenerii nostri de transport. In general deservim cam toate orasele mari: BRASOV, CONSTANTA, TIMISOARA, BISTRITA etc Sunati ca sa va interesati pt orasul sau localitatea dvs. Tel: 0723337363 sau Tel: 0772275868