Extinctor P3 GEFIL avizat IGSU

100,00 lei

Extinctor P3 avizat IGSU P3-E |P3-20, Focar 13A-55B ( extinctor cu pulbere P3 )  este un extinctor mediu din clasa celor care se folosesc pentru camioane in general. De ce se foloseste la camioane? pentru ca are un volum potrivit si poate fi pastrat foarte usor in cabina soferului, neocupand foarte mult loc. Dar nici nu este atat de mic precum P1.

Reincărcabil 5 ani!

Oferim discount în functie de cantitate. Trimiteti solicitarea prin email cu cantitatea dorita.Ttransportul este GRATUIT in toata tara.* pe traseele deservite de noi si partenerii de transport.

 

Descriere

Extinctor P3 avizat IGSU,  reincărcabil 5 ani!

Extinctor P3 avizat IGSU P3-E |P3-20, Focar 13A-55B ( extinctor cu pulbere P3 )  este un extinctor mediu din clasa celor care se folosesc pentru camioane in general. De ce se foloseste la camioane? pentru ca are un volum potrivit si poate fi pastrat foarte usor in cabina soferului, neocupand foarte mult loc. Dar nici nu este atat de mic precum P1. Acest extinctor P3  are o gama diversificata de utilizare, nu numai la camioane ci si la  inceputurilor de incendii din clasele A,B,C, in spatii inchise sau deschise (mijloace de transport auto, statii PECO, magazine, depozite, magazii, centrale termice, nave, vagoane CFR etc.), precum si asupra echipamentelor electrice cu tensiuni pana la 1000 V. Magazinul de stingatoare extinctoare.ro comercializeaza in general produse romanesti. Stingatoarele comercializate de noi sunt produse in Romania si sunt de cea mai buna calitate.

RECIPIENTUL acestui stingator P3 este executat din tabla de otel prin procedee de sudura omologate, pe masini automate de sudat sau din aliaj de aluminiu, schiar si in cazul acestor stingatoare mici.

Stingator P3
Extinctor P3 avuzat IGSU ( stingator P3 ) se utilizeaza la stingerea inceputurilor de incendii din clasele A,B,C, in spatii inchise sau deschise (mijloace de transport auto, statii PECO, magazine, depozite, magazii, centrale termice, nave, vagoane CFR etc.), precum si asupra echipamentelor electrice cu tensiuni pana la 1000 V.  Extinctoare.ro

ROBINETUL este executat din alama, fiind prevazut cu maner de sustinere, brat declansator pentru acest stingator mic si manometru indicator de presiune.
AGENTUL DE STINGERE la extinctor P3 – pulbere ecologica uscata universala ABC-E 40% care asigura stingerea cu eficienta maxima pentru toate tipurile de focare. Pulberea nu contine substante periculoase pentru sanatatea oamenilor si a mediului inconjurator.
GAZUL PROPULSOR, sau gazul de incarcare stingator – azotul (N2), gaz ecologic fara variatii de presiune la variatiile de temperatura.
Presiune de lucru: 14 bar
Presiune de proba: 25 bar
Control presiune: vizual pe manometru
Temperatura admisa: -20°C … + 60°C
Focar tip: 5A 21BC
Dimensiuni (ØxH): 80×325
Greutate stingator (kg): 1,9 kg
Cantitate pulbere(kg): 1 kg
Timp de descarcare: 6 sec
L. min. jet(m): 3 metri

 

stingatoare cu pulbere
stingatoare cu pulbere

Daca doriti un stingator mai mare, din aceeasi familie, va recomandam un extinctor P4

Extinctoarele de incendiu se introduc pe piata conform prevederilor Metodologiei de certificare a conformitatii in vederea introducerii pe piata a mijloacelor tehnice pentru apararea impotriva incendiilor aprobata cu OMAI 88/2012. Tipurile de extinctoare de incendiu comercializate si utilizate legal in Romania se regasesc in Registrul Produselor Certificate afisate pe site-ul www.igsu.ro.
OMAI 88/2012 abroga OMAI 607/2005.

verificare stingatoare
verificare stingatoare

Cutia de protectie pentru extinctor: In cazul in care este nevoie si de o cutie de extinctor pentru protectia si protejarea extinctorului va rugam sa ne spuneti. Exista o oarecare varietate de cutii de extinctoare.  De multe ori aceste cutii de stingatoare se folosesc la camioane pentru a pastra un extinctor de camion sau un extinctor auto P1. Dar exista si cutii pentru stingatoare P2 . dar sunt ceva mai rare si mai greu de gasit. Exista mai multe materiale PSI de semnalizare, majoritatea sub forma de stickere PSI sau autocolante de semnalizare a stingatorului. De regula se lipesc la locul de pastrare al stingatorului pentru semnalizare. Pe langa gama variata de stingatoare pe extinctoare.ro puteti descoperi si o mare varietate de semnalistica stingatoare.

Utilizarea si comercializarea de mijloace tehnice de aparare impotriva incendiilor
necertificate se sanctioneaza conform legii 307/2006, iar rapsunderea apartine
tuturor partilor implicate (producator – distribuitor – client final).
Conform OMAI 138/2015, stingatoarele necertificate nu pot fi servisate la
termen, ele trebuind sa fie casate si inlocuite cu unele conforme.

Orice stingator care nu apare in Registrul Mijloacelor Certificate nu are in spate
avizare PED (Modul B+D) si nici EN 3-7 + EN 3-10.
Firmele distribuitoare si clientii finali trebuie sa se asigure ca producatorii detin
atat introducerea pe piata conform OMAI 88/2012 cat si certificarile tip PED, EN 3-7 si EN 3-10. Fara aceste certificari introducerea pe piata nu poate fi facuta.

Daca doriti un stingator mai mic, din aceeasi familie, va recomandam un extinctor P2

Domenii de protectie PSI pe Extinctoare.ro

Nota ( DEX ): Exprimarile: estintor, estintoare, instinctor, instintor, instintoare si instinctoare sunt gresite. Exprimarea corecta: este extinctor sau extinctoare ( si vine de la cuvantul extinctie ) adica extinderea rapida a unui gaz in afara buteliei. Cuvantul „stingator” nu este gresit gramatical dar nu se utilizeaza corect intrucat nu intotdeauna si stinge inceputul de incendiu, acest dispozitiv de stingere. Totusi multa lume  spune stingator ( partial gresit ) in loc de extinctor

Informații suplimentare

TRANSPORT GRATUIT IN ROMANIA

Produsele sunt livrate de catre noi sau partenerii noștri colaboratori din Bucuresti și din țară. Taxa de transport cu masinile noastre sau ale partenerilor este in general zero chiar si in orase indepartate din provincie. Stingatoarele NU se trimit in niciun caz prin curier. Pichetele si lazile PSI si cutiile de hidrant se trimit numai prin flota proprie sau prin parteneri colaboratiri ca sa stim sigur ca ajung neindoite. Numai produsele care se trimit prin curier au costuri dar noi nu prea trimitem produse mari prin curier fiindca s-a intamplat sa ni le indoaie si costa in plus. Prin curier trimitem decat cand sunt urgente si in general piese mici.

TRANSPORT GRATUIT IN TOATA ROMANIA cu conditia ca localitatea dvs sa fie pe traseele deservite de noi sau de partenerii nostri de transport. In general deservim cam toate orasele mari: BRASOV, CONSTANTA, TIMISOARA, BISTRITA etc Sunati ca sa va interesati pt orasul sau localitatea dvs. Tel: 0723337363 sau Tel: 0772275868